Vilken fotostil gillar du?

Det frågar Allt om Bröllop här. Jag finns med under stilen ”Ljus och skir” och visst tycker jag om att fota så, skirt och romantiskt, samt att jag älskar att plåta färgglatt och svartvitt med mycket kontraster. När det gäller stilen på hela bröllopspaketet så begränsar jag mig inte till att säga att min fotostil är tex reportage. Jag tycker det är viktigt att det är en blandning och vill alltid ha med några klassiska porträtt tex där man tydligt ser brudparets ansikten när de tittar in i kameran. Att jag har dessa klassiska porträtt gör mig tryggare och mer kreativ när jag fotograferar , jag kan leka med ljus och vinklar och veta att jag har de där klassiska, tidlösa porträtten. På så sätt skapar jag en stor bredd på bilderna där min röda tråd är att det är avslappnat, romantiskt, roligt & stämningsfullt o ofta färgglatt 🙂

vilken_stil