Widget Image

Jag älskar att fotografera, och att få människor att älska att se sig själva på bild. Om du frågar mig handlar det om att få personen som blir fotograferad avslappnad och att ha roligt under fotograferingen. Jag ger dig direktiv och får dig att känna dig bekväm. Kontakta mig för offert.

/Frida

E-post: kontakt@fotofrida.se
Mobil: 076 879 44 10
Instagram: www.instagram.com/frida_photographer

loveinbloom

Har du roligt så slappnar du av och vi får fina bilder – så enkelt är det

Det har alltid varit min målsättning, att mina fotograferingar ska vara så uppsluppna och roliga att du faktiskt inte tänker på att vara nervös eller känna dig osäker.  Jag ger dig direktiv så att vi fångar dig och stämningen på bild. Jag lovar att du efter några minuter känner dig varm i kläderna, och inte alls ovan att bli fotograferad.

Vackra fotoplatser

Sen jag började fotografera har jag lagt stor vikt vid själva fotograferingsplatsen, oavsett om det gällt en modefotografering eller ett bröllop, på så sätt har jag samlat på mig många favoritställen med fint ljus. Vi anpassar oss efter säsong men oavsett säsong så har jag fina ställen.

 

Tillval – makeup & hårstylist

I kontaktformuläret nedan kan du bland tillvalen välja att bli stylad av Caroline som är en fantastiskt duktig makeup & hårstylist. I och med att du bokar en fotografering skapar vi en mapp på Pinterest som du, jag och Caroline får tillgång till. På så sätt vet vi vad du önskar för stil och kan anpassa makeup och hår helt efter dina önskningar.

Olika stilar

Två stilar har länge utmärkt min fotografi, dels stilrena, kontrastrika svartvita bilder med fokus på linjer och form, dels all fotografering som innefattar blommor. Jag älskar pastelliga porträtt där jag får använda blommor, är väldigt inspirerad av Frida Kahlo och hennes färgstarka porträtt med blommor.  Varför inte kombinera dina gravidfoton med en blomsterkrans gjord av dina favoritblommor, eller blommorna för säsongen.

Redigering

Ungefär en vecka efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri med ca 20 bilder att välja mellan. Alla bilderna i webbgalleriet är färdigredigerade.

Leverans av bilder

Dina bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Skicka en bokningsförfrågan

Boka gärna så tidigt som möjligt så att vi kan planera och anpassa din fotografering efter årstid och dig. Vi rekommenderar att man fotograferas nånstans mellan vecka 26 och 36.
Alla magar växer olika och man vet inte hur man kommer må.  När du har gjort din bokning så kan du omboka fritt.