Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Blog

Sisters in law. Ny blogg för bröllopsinspiration!

Sisters in law är en ny sida med bröllopsinspiration och tips och drivs av Zanna och Elinor.

“Sisters in Law är en sida som handlar om allt som har med bröllop att göra, med fokus på genrerna vintage, bohemiskt och lantligt. Förutom att ständigt inspirera genom blogginlägg om bland annat dekorationer, klädsel och blommor så vill vi erbjuda våra läsare ett enkelt sätt att hitta de bröllopstjänster de är på jakt efter. Till exempel vintageporslin, bohemiska brudklänningar eller rustika lador att ha bröllopsfesten i.

Jag tycker det är jättekul att det kommit en ny, snygg inspirationsblogg som har fokus på mer personliga bröllop. Zanna och Elinor har verkligen lyckats skapa en sida som man är nyfiken på och vill ha koll på (jag är ju annars inte den som läser massa bloggar, det finns inte riktigt tid till det 🙂 och med många spännande leverantörer.

Jag rekommenderar verkligen ett besök på sidan! sistersinlaw

Sorry, the comment form is closed at this time.