Widget Image

Jag älskar att fotografera, och att få människor att älska att se sig själva på bild. Om du frågar mig handlar det om att få personen som blir fotograferad avslappnad och att ha roligt under fotograferingen. Jag ger dig direktiv och får dig att känna dig bekväm. Kontakta mig för offert.

/Frida

E-post: kontakt@fotofrida.se
Mobil: 076 879 44 10
Instagram: www.instagram.com/frida_photographer

Blog

Sisters in law. Ny blogg för bröllopsinspiration!

Sisters in law är en ny sida med bröllopsinspiration och tips och drivs av Zanna och Elinor.

“Sisters in Law är en sida som handlar om allt som har med bröllop att göra, med fokus på genrerna vintage, bohemiskt och lantligt. Förutom att ständigt inspirera genom blogginlägg om bland annat dekorationer, klädsel och blommor så vill vi erbjuda våra läsare ett enkelt sätt att hitta de bröllopstjänster de är på jakt efter. Till exempel vintageporslin, bohemiska brudklänningar eller rustika lador att ha bröllopsfesten i.

Jag tycker det är jättekul att det kommit en ny, snygg inspirationsblogg som har fokus på mer personliga bröllop. Zanna och Elinor har verkligen lyckats skapa en sida som man är nyfiken på och vill ha koll på (jag är ju annars inte den som läser massa bloggar, det finns inte riktigt tid till det 🙂 och med många spännande leverantörer.

Jag rekommenderar verkligen ett besök på sidan! sistersinlaw

Sorry, the comment form is closed at this time.