Widget Image

Jag älskar att fotografera, och att få människor att älska att se sig själva på bild. Om du frågar mig handlar det om att få personen som blir fotograferad avslappnad och att ha roligt under fotograferingen. Jag ger dig direktiv och får dig att känna dig bekväm. Kontakta mig för offert.

/Frida

E-post: kontakt@fotofrida.se
Mobil: 076 879 44 10
Instagram: www.instagram.com/frida_photographer

OM FOTOGRAFEN

frida-profilbild

Frida Rönnholm

Bröllopsdagen är en av de största högtiderna i livet. Välj din bröllopsfotograf med omsorg! Jag tycker det är jätteviktigt att det finns en viss kemi och förståelse mellan fotograf och brudpar för finast möjliga foton. Utmärkande för min fotografi är att det är avslappnat, färgstarkt, romantiskt med mycket känsla. Jag har min bas i Stockholm men reser även gärna utanför Stockholm och Sverige. Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Min fotokarriär började i London med en Higher National Diploma i fotografi vid Guildhall University. Mitt fokus var då musikfotografering i form av rockkonserter, CD-omslag och pressbilder. Jag hade även ett flertal större utställningar i centrala London. Efter min Londonvistelse gjorde jag ett tag främst uppdrag i Sverige, såsom Rockfoto/DN och Closeup Magazine. Mitt första bröllop fotograferade jag 2002.

Idag fotograferar jag huvudsakligen mode, reklam, porträtt och bröllop – på mitt alldeles egna, färgstarka och explosiva sätt. Under hösten 2011 hade jag en mycket uppskattad utställning på Scandic Anglais i Stockholm.

Medlem i Svenska Fotografers Förbund

Kontakta mig via e-post  här