Widget Image

Jag älskar att fotografera, och att få människor att älska att se sig själva på bild. Om du frågar mig handlar det om att få personen som blir fotograferad avslappnad och att ha roligt under fotograferingen. Jag ger dig direktiv och får dig att känna dig bekväm. Kontakta mig för offert.

/Frida

E-post: kontakt@fotofrida.se
Mobil: 076 879 44 10
Instagram: www.instagram.com/frida_photographer

Blog

Vilken fotostil gillar du?

Det frågar Allt om Bröllop här. Jag finns med under stilen “Ljus och skir” och visst tycker jag om att fota så, skirt och romantiskt, samt att jag älskar att plåta färgglatt och svartvitt med mycket kontraster. När det gäller stilen på hela bröllopspaketet så begränsar jag mig inte till att säga att min fotostil är tex reportage. Jag tycker det är viktigt att det är en blandning och vill alltid ha med några klassiska porträtt tex där man tydligt ser brudparets ansikten när de tittar in i kameran. Att jag har dessa klassiska porträtt gör mig tryggare och mer kreativ när jag fotograferar , jag kan leka med ljus och vinklar och veta att jag har de där klassiska, tidlösa porträtten. På så sätt skapar jag en stor bredd på bilderna där min röda tråd är att det är avslappnat, romantiskt, roligt & stämningsfullt o ofta färgglatt 🙂

vilken_stil

Sorry, the comment form is closed at this time.